مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع به ارثیه

با سلام،
مادر من دو ماه پیش در خارج از کشور فوت کرد.
مدتی است که یکی از خواهران در اپارتمان وی سکونت داشته و الان هم دارد. با توجه به این که ظاهرا قصد تخلیه ملک را ندارد، سوال من این است که من چگونه میتوانم فوت ایشان را به ثبت احوال اطلاع دهم چرا که ایشان خارج از کشور فوت کرده و ممکن است وراث اقدامی جهت اعلام حصر وراثت انجام ندهند و موضوع مسکوت بماند. ایا من به تنهایی میتوانم اقدام کنم؟ و اگر اقدام کنم چگونه میتوانم اثبات کنم که مادرم فوت کرده؟
و سوال بعدی من این است که ایا من مطالبه ای از بابت سکونت خواهرم بعد از حصر وراثت میتوانم داشته باشم؟
با تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

یک وکیل

کنسولگری ایران باید فوت را تایید کند شما قانونا کاری نمیتوانید بکنید

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام
بالاخره مادر شما تبعه ایران بوده و ختما به کنسولگری یا سفارتخانه خبر میدهند
پیگیر باشید موفق میشوید

مصطفی آبادیان

جناب آقای مصطفی آبادیان :

سلام شمامدارکی که دال برفوت مادرتون درخارج دارین برین ازاداره ثبت احوال گواهی فوت بگیرین بعدمیتونین به تنهایی حصروراثت دربیارین ومدتی که خواهرتون سکونت داشته قابل مطالبه هس