مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام و عرض ادب
اینجانب چهار سال پیش در کارگاه خودم ورشکسته شدم و کارخانه ام را فروختم و همسایه ام پیشنهاد داد تا در کارگاهش مستقر شوم و اجاره کارگاه را نصف نصف پرداخت کنیم تا سال قبل همه چیز خوب پیش می‌رفت تا اینکه کارگاه دچار آتش سوزی شد و ماجرا شروع شد چون بیمه نامه و اجاره به اسم ایشان بود مبلغ بیمه به حساب ایشان واریز شد لازم به ذکر است بیمه برای من 450میلبون نوشته بود و با کمال پررویی به من گفت من نمی توانم از این پول بدم بهت چون تا الان نداشتم و فرصتی است برای پیشرفت من
با بحث و جدل آخر سر گفتم من نمی خوام و دستگاه هایم را می برم اجازه خروج دستگاه را نداد و گفت باید در دفترخانه رضایت بنویسم که هیچ خواسته ای از ایشان ندارم و کار ما به دادگاه کشید و ایشان با پارتی بازی دستگاه های من را هم صاحب شدچون مدرکی نداشتم الان میخوام اداره کار شکابت کنم که من سه سال کارگری کردم و هیچ حق و حقوقی و بیمه ای به من پرداخت نکرده در دادگاه خودش اقرار می کنه دستگاه های من رو با پرداخت بدهی هایت خریداری کرده و من به عنوان کارگر مشغول بودم آیا این سند محسوب میشه به نفع من ؟؟ و اینکه مبالغ زیادی برایم در مدتی که بودم پرداخت کرده که حقوق کارگری نبود چون مواد اولیه می دادم بهش می تونم بگم من کارپرداز ایشون بودم و خریدار رو می کردم؟؟ آیا این شکایت من نتیجه داره یا خیر

ببخشید خیلی طولانی شد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به اظهارات شما جهت ارایه راهکار حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص اداره کار و هیئت رسیدگی کننده ملاک عمل است .