مشاوره حقوقی رایگان - مغازه در پاساژ دارم که 90درصد دیوار شیشه است . قسمتی از مغازه نمی‌خوام دید داشته باشد اما...

من یک مغازه در پاساژ دارم که 90درصد دیوار هاش شیشه سکوریت است .
قسمتی از مغازه را دوست ندارم دید داشته باشد که حدود 40 درصد مغازه میشه با استیکر(بنر) تمام مشکی ، پوشانده ام.

الا مغازه لاین پشت سر به مدیریت مجتمع شکایت کرده ک مغازه من دیده نمیشه.
جلوی شیشه ه ویترین بذاره ن چیزی بچسبونه ک مغازه من ک در لاین(راهروی) پشت سر هست دید داشته باشه!

الا این حق رو داره اعتراض کنه؟

با مد حق دارم داخل ملک رو هر جور می‌خوام دکور بزنم یا بپوشونم!؟

صاحب ملک نیز پشت بنده هست .

آیا مدیر مجتمع حق جریمه یا دستور اینکه چیدمان به چه صورت باشه دارد یا ن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما ‌مختار هستید داخل مغازه را به دلخواه خود دکور قرار بدهید و هیچ شخصی ‌نمیتواند معترض شما گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد اساسنامه مجتمع و تصمیم هیئت مدیره ملاک عمل است