مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو در تصادف

سلام من راننده خودرو تیبا با مدل 94 بوده و با یک 405 مدل 96 تصادف کردم.مقصر من بودم.کارشناس بیمه مبلغ 15000000تومن هزینه تعمیر خودرو رابه 405 داده.ولی ایشان بعد از دو هفته و بعد از تعمیر خودروی خود به فکر افت قیمت افتاده و تهدید به شکایت کرده.وهزینه تعمیر خودرو خودش را 23 میلیون برآورد کرده.و 30 میلیون افت قیمت هم میخواد.باید چه کاری انجام بدهم و به نظر شما می تواند کاری انجام بدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
افت قیمت خودرو با شرایطی قابل مطالبه است

و در مورد اصل خسارت وارده اگر زیاندیده مدعی هزینه بیشتری است باید از شرکت بیمه و شما شکایت نماید
و شرکت بیمه تا سقف تعهد بیمه ، مکلف به پرداخت خسارت است و خسارت مازاد بر سقف تعهد بیمه بر عهده شما است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس میزان افت قیمت را تعیین می‌نمایند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

افت قیمت به اتومبیل عمر بالای 5 سال تعلق نمی گیرد .