مشاوره حقوقی رایگان - چک مهریه

سلام بنده رو مهریه 170میلیون تومان توافق کردیم با خانمم بعد مبلغ 80میلیون تومان روز طلاق پرداخت کردم مابقی رو چک صیادی مال کسی دیگه دادم که الان موعد چک رسیده و پول ندارم پاس کنم الان راه حل چی هست که چک رو بگیرم و مابقی مهریه رو حقوقی کنم آیا راه حلی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد باید تادیه گردد
اگر صادر کننده چک توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد
....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چک می بایست وصول شود یا با زوجه توافق نمایید .