مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام از وکلای محترم خواهش میکنم جواب بدین
خانمم با رای دادگاه اومد وسایلاشو برد بعد از یه هفته دیدم اومده وسایلای منم ببره ک دست امین نگه داری شه
دادگاه برگزار شد و من فاکتورهارو بردم اما همسرم و خانوادش گفتن جای ما رسم وسایلی ک داماد میخره ب عنوان شیربها ب عروس داده میشه و شاهد اوردن ک من اینارو ب عروس دادم طبق عرف اونجا،هیچ سیاهه ای هم امضا نشده و من هم اونارو ندادم ب عروس ،الان رای اومده ک وسایلایی ک من خریدم مال عروسه ،چ کار کنم در تجدید نظر رای بر میگرده؟چ کار باید کنم؟لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید وکیل خبره داشته باشید در غیر این صورت رای قبلی ابرام می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد و برخی شعبات این اقلام را قابل استرداد نمی دانند و عقیده دارند این اموال متعلق به زوج است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر صورت در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید ولایحه تخصصی خودرا ارسال کنیددبگر بعدا از آن تصمیم با دادگاه تجدید نظر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتوری بابت خرید دارید ارایه دهید و در دادخواشت تجدیدنظر ضمیمه کنید