مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام کارها توسط مدیریت ساختمان

با سلام بنده 6سال بود که مدیریت ساختمان به عهده ام بود . در 29 اسفندماه اعلام کردم که دیگه هیچ فعالیتی انجام نمیدم و حدودا ده روز بعد دفاتر به همسایه ها عودت داده شد . که متاسفانه با توجه به مشکل مالی(عدم درج یک فر در جمع دو صفحه مثال جمع میشد 1200 من زدم 120 و 1260 من زدم 126 فقططط سهودی بوده )، خلاصه این کش وکش مالی با اختلاف 400 تومان متاسفانه مشخص نشد و من گذشتم برای آرامش خودم و پرداخت کردم و کلا تسویه شدم. الان که 11 تیرماه 1402 است هیچ گونه اقدامی مبنی بر جمع آوری شارژ، پرداخت قبوض، نظافت ساختمان و مراقبت از آسانسور توسط فرد جدید انجام نمیشه. در واقع با من مثلا لج کردن، تمنا میکنم راهنمایی بفرمایید من باید چیکار کنم خواهش می کنم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با تشکیل مجمع عمومی نسبت به عزل مدیر اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا می‌بایست تمام مالکین دعوت شوند سپس مجمع عمومی شکل بگیرد و با تصمیم مجمع مدیر را عزل نمایید