مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

باسلام من یه ملک کشاورزی رو که داری سند مشاع میباشد و به اسم من است رو قبل از اجرای مهریه توسط همسرم فروختم و قولنامه نوشتیم نصف پول رو هم گرفتم فقط یه چکش مونده پاس بشه و برای اون سند رو به اسم طرف نزدم ایا این ملک میتونه توقیف بشه و ایا این توقیف باعث فسخ معامله میشه؟هشتصد میلیون هم ضرر زیان نوشتیم باید چیکار کرد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه واقعا فروخته اید و پول آنرا گرفته اید ، خریدار باید دادخواست است ابطال عملیات اجرایی و اعتراض ثالث اجرایی و توقف عملیات اجرایی را بدهد.
خیر، سبب فسخ نميشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله توقیف خواهد شد
ولی معامله فسخ ‌نخواهد شد مگر

و ‌خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نماید
و