مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام
خونه ما در ضلع جنوبی کوچه قرار داره و سال 86 یک اتاق طبقه همکف را تخریب کرده و یک پارکینگ ساختیم و حتی ماموران شهرداری موقع ساخت پارکینگ بازدید کرده و ایرادی نگرفتند الان بعد از 16 سال یکی از همسایگان به علت تغییر کاربری (ماده 100) از ما شکایت کرده در صورتی که پارکینگ ساخته شده مزاحم هیچ ساختمانی نمی باشد. می خواستم ببینم نیاز به پیگیری دارم؟ چه اقدامی باید انجام بدم؟
با سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید همه مالکان رضایت داشته باشند و شهرداری هم‌ مجوز دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به شهرداری منطقه مراجعه کنید. معمولا احداث بنا مشکل ساز است نه تخریب . شما دیواری را تخریب کرده اید تا پارکینگ شود. اینجا ساخت و سازی صورت نگرفته.