مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام ما 3 خواهر هستیم خانه مادر پدر قرار است فروخته و تقسیم شود.من خواهر اخر هستم و از اول با پدر ومادر زندگی میکردم در این خانه زندگی میکنم . اکنون دو خواهر دیگر که سن بالایی دارند در فروش خانه سهوا خیلی به کندی اقدام میکنند.خیلی هم روابط خوبی نداریم میخواهم بدانم بودن من در این خانه اگر طولانی شود بعدا میتوانند از من اجاره بخواهند بگیرند یا مشکل دیگری ایجاد کنند .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
میتوانند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف
نمایند
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهند می توانند از شما اجرت المثل بگیرند ولی اگر ثابت کنید با اجازه آنها بوده چنین حقی نخواهند داشت.