مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

سلام خسته نباشید بنده در اعتراضات پاییز گذشته برام به خاطر تبلیغ علیه نظام از طریق استوری در اینستاگرام بوده قاضی برام 6 ماه حبس تعزیری بریدن و 5 ماه به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی تعلیق شده است بنده درخواست تجدید نظر دادم امکانش هست اون یک ماه تعلیق یا حکم برائت بدهند در استوری فقط لفاظ رکیک علیه سپاه پاسداران بود و توهین به مقام رهبری و نشر فراخوان نبود به هیچ عنوان ایا ممکن است آن یک ماه هم بخشیده شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر همین هم که بهت دادن کم دادن تسلیم به رای بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
حتی المقدور به یک وکیل متخصص رجوع کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تعلیق پنج ماهه خوب بوده کاش اعتراض نمیکردید