مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

پسرم در6ماه قبل دختری را ضمن پرداخت مهریه کامل .به عقد دائم خود درآورد. وخطبه عقد دائم هم بین زوج وزوجه. جاری شد.وقرارشد درتابستان به خانه شوهرش بیاید.ولی زوجه با تحریک والدین. تمکین نمی کند..و می‌گوید میخوام طلاق بگیرم
حالا چگونه زوجه را از طریق مراحل‌ قانونی الزام به این امر کرد؟
باسپاس از مساعدت و راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست الزام به تمکین بدهید اما نیاز است مشاوره مبسوط بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دداخواست الزام به تمکین ثبت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تمکین تنظیم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه دهید سپس دادخواست الزام به تمکین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر شما می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد.
اگر حکم الزام ب تمکین صادر بشه و زوجه تمکین نکنه در این صورت به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد و زوج با اخذ گواهی نشوز می تواند دادخواست ازدواج مجدد بدهد.
توجه داشته باشید که امکان الزام زوجه به تمکین و آوردن وی به منزل مشترک وجود ندارد.
پسرتان می تواند طلاق ندهد تا حاضر به توافق شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب تقدیم کنید