مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به یکی از ورثه

با درود مادر ما فوت کرده گواهی انحصار هم گرفتیم الان برای کارهای اداری و بانک حساب سپرده و .. میخوایم به یکی از ورثه وکالت بدیم که پیگیری کنه همه هم رضایت کامل دارن ؛دو دختر و دو پسر داره پدرمون به دلایل قضایی مشکل در نقل و انتقالات محضری و وکالتی داره چطور میتونیم به یکی از ورثه وکالت کاری یا تام الاختیار بدیم با توجه به شرایط پدرمون که نمیتونه وکالت بده چه در قالب وکیل و چه موکل بدون ایشون میشه وکالت داد بقیه ورثه یعنی بچه هاش تا مشکل قضایی پیگیری و حل بشه چون زمان بر هستش و پول مادرمون در بانک سپرده هستش باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در رابطه با مبلغ سپرده باید رضایت همه وراث وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به نام کسی غیر از پدرتان وکالت میدهید منعی ندارد و با رضایت بقیه وراث امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بقیه وراث می توانند با اخذ گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات و اخذ گواهی مالیات بر ارث نسبت به اخذ سهم الارث خود اقدام کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتون باید از وجود وکیل دادگستری استفاده کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید زمانی که کسی فوت می نماید ابتدا می بایست گواهی انحصار وراثت گرفته شود و سپس می بایست برای سپرده ها یا برای اموال مالیات بر ارث را پرداخت نمایید هر یک از وراث می تواند به تنهایی انجام دهد ولی بهتر از همه شما ها به یک نفر از بیرون وکالت بدهید با توجه به تجربه خدمت شما عرض می کنم که وکیل دادگستری می تواند کار شما را زودتر و بهتر انجام دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول جهت رفع توقیف کد ملی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون باید ‌تمام ورثه ، وکالت بدهند
ابتدا باید مشکل پدر بر طرف بشود

میتوانید بقیه وراث وکالت بدهید و پدر هم شخصا حضور داشته باشد