مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک وراثتی

من و خواهر و برادرم میخواهیم منزل پدر که 15 سال پیش فوت شده است را بفروشیم،مادر پدر من (مادربزرگ)از این منزل ارث میبرد که ایشون هم سال گذشته فوت شده است،الان این ارث به عمه ها و عموی من رسیده است،اگر اینها حاضر به فروش نباشند ،چگونه می توان منزل را فروخت وسهمشان را داد ؟؟آیا میتوانیم شکایت کنیم ؟ ما سه نفر میخواهیم بفروشیم واینها نه حاضرند سهمشان را بگیرند و نه ببخشند ،قانون گذار چه راهکاری در این شرایط گذاشته؟ممنون

پاسخ ها :

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام ؛ باید دادخواست تقدیم نموده و از طریق محاکم دادگستری اقدام نمایید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ابتدا پیشنهاد می شود که از طریق صلح و سازش قضیه را حل نمایید در غیر این صورت در فرضی که خانه دارای سند رسمی است هریک از ورثه می تواند به تنهایی برای افراز به اداره ثبت محل مراجعه نموده و این منزل به عنوان ملک غیر قابل افراز معرفی می شود و پس از طی مراحل قانونی توسط اجرای احکام دادگاه به مزایده گذاشته شده و به فروش می رود.و اگر ایشان از گرفتن مبلغ سهم خود خودداری کنند مبلغ به حساب صندوق دادگستری تودیع می شود.