مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک صیادی که به اسم کسی دیگه انتقال داده شده برای صدور اجراییه امکان پذیر است ؟

دفاتر خدمات قضایی از ثبت دادخواست همچین چکی خوداری میکنن آیا این درسته برای دادخواست اجراییه چک؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که گواهی عدم پرداخت به نام او ثبت شده است می‌بایست شکایت نماید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

در صورتیکه چک صیادی پس از اخذ گواهی عدم پرداخت یا گواهی کسر موجودی ، به شخص دیگری منقل گردد شخص انتقال گیرنده نمیتواند تقاضای صدور اجراییه نماید و میتواند دادخواست حقوقی برای مطالبه به دادگاه ارایه نماید . اما اگر چک صیادی قبل از گواهی عدم پرداخت از طریق سامانه بصورت قانونی و با انجام شرایط انتقال در سامانه منتقل گردیده باشد دارنمده چک میتواند تقاضای صدور اجراییه نمود .