مشاوره حقوقی رایگان - حکم مهریه و اعسار

با سلام و خسته نباشید ، در دادگاه اعسار مهریه ، زوجه و وکیلش شرکت نکردند و حکم اومد که هر 12 ماه یک سکه باید پرداخت کنم ( ماهانه یک و نیم میلیون هم نفقه میدم و زوجه باکرس و از حق حبسش استفاده میکنه ) دقیقا آخرین روز زوجه به این رای اعتراض کرده ، میخواستم ببینم ممکنه رای تغییر کنه ؟ منم چون مهلتم تموم شده بود نتونستم اعتراض کنم ، و اگه اقساط سنگین تر شه دوباره من میتونم اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اولا بعد از تجدید نظر خواهی و تصمیم دادگاه تجدیدنظر رای صادره قطعی است و دیگه حق اعتراض ندارین در ثانی بعد از اعتراض ایشان مطابق با ماده 346 از باب تبادل لوایح میتوانید پاسخ اعتراض ایشان را برای دادگاه ارسال فرمایید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
نظر دادگاه تجدید نظر غیرقابل پیش بینی است اما به هرحال بستگی به دلایلی اعتراضی دارد و اینکه زوجه در دادگاه تجدید نظر و در لایحه اعتراضی به چه دلایل جدیدی استناد کرده باشه .
ولی در مورد قسمت دوم سوال : رای دادگاه تجدید نظر قطعی است . ولی پس از مدتی درصورتیکه تمکن پرداخت با این شرایط را نداشته باشید میتوانید دادخواست تعدیل بدهید .