مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

من در یک پرونده قصور پزشکی محکوم به پرداخت پنج درصد دیه شده ام و دادخواست اعسار نیز دادم و معسر شناخته شده ام و باید هر ماه ده درصد دیه را پرداخت کنم و رآی اعسار هنوز قطعی نشده است آیا بعد از قطعی شدن رآی و پرداخت قسط در سررسید مقرر آیا محکوم له می‌تواند درخواست مسدودی حساب بانکی مرا داشته باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اقساط به موقع پرداخت شود موجبی برای توقیف حساب نیست....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه اقساط پرداخت شود حسابتان توقیف نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اقساط به موقع پرداخت شود موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

وقتی حکم اعسار صادرمیشود و پرداخت صورت گیرد حساب مسدود نمیشود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام خیر
اگر هم مسدود باشد میتوانید رفع مسدودی را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسدودی حساب را در هر صورت می تواند مطرح کند
ولی حسابی که حقوق واریز می شود قابل توقیف نیست و در صورت توقیف می توانید اعتراض کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تا استهلاک کامل بدهی قابل توقیف و مسدودی است