مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقت بخیر یه ابلاغیه برام اومده نوشته علت حضور ادای توضیح به عنوان مطلع
پرونده در مورد سرقت بدون هیچ توضیح و پیوستی در اخر ابلاغیه زده عدم حضور جلب است
من خراسان رضوی هستم شکایت تهران
چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطلع درصورت عدم حضور بلافاصله جلب نمیشود
احتمالا به استباه نوشته و متهم هستید بدون ضامن بهیچ عنوان بشعبه مراجعه نکنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال و درخواست نیابت به شهر محل سکونت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که شما در شهر مشهد ساکن هستید تا پرونده جهت اخذ تحقیقات به شهر شما نیابت داده بشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه عذر خود را اعلام و تقاضای نیابت قضایی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدم حضور مطلع جلب نیست
بهتر است حاضر شوید