مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام خسته نباشید

من از کارفرما شکایت کردم در 2 مرحله رای به نفع من صادر شده، در خواست اجرای احکام را در سایت اداره کار زدم الان 4 ماه هست خبری نیست، در این مرحله باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بابد دلیل عدم اجرا رو ار اجرای احکام پیگیری کنید،البته کتبا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
از اداره کار نامه گرفته به اجرای احکام دادگستری باید مراجعه کنید البته بعد از تقاضای صدور اجرائیه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
درخواست اجرای احکام را می بایست از دادگاه بخواهید در قالب دادخواست.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رای را از اداره کار بگیرید وازطریق دادگاه اجرا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای صدور اجرائیه باید با اخذ نامه از اداره کار به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه باید به دادگاه مراجعه کنید و از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
در اجرای احکام می توانید درخواست توقیف اموال بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید