مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام
من یک خونه 80متری سند دار فروختم و سپس یک خونه 150متری خریداری کردم که هنوز سندش آماده نیست چون خونه فروخته شده وام جانبازی داره و باید منتقل بشه روی خونه خریداری شده الان زوجه هردو خونه رو تامین خواسته داده و توقیف کرده باید چه اعتراضی بکنم ؟(در ضمن 100 میلیون تومان از پول خونه خریداری شده رو نگه داشتیم واسه سند)

پاسخ ها :

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما به مستثنیات دین اشاره کنید و با ارائه دادن مدارک خود مبنی بر جابجایی دادگاه در نهایت حکم به نفع شما خواهد داد