مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی روی پلاک

با سلام. در مرداد ماه امسال اس ام اسی با مضمون تخلف کشف حجاب برای من ارسال شد. در تاریخی که اعلام شده بود من در تهران نبودم و به دلیل موضوع خارج از تهران بودم. در تاریخ اعلام شده به وزراء مراجعه کردم و با وجود اینکه اعلام کردم من مدارکی دارم که نشان میدهد در تاریخ ثبت تخلف در تهران نبوده ام، باز هم از من تعهد گرفته شد. هفته گذشته پلیس جلوی خودروی مرا گرفت و اعلام کرد که روی پلاک شما دستور قضایی وجود دارد و باید توقیف و به پارکینگ منتقل گردد. مبلغ خلافی من 160 هزار تومان بوده و تنها موردی که وجود دارد همان اس ام اس کشف حجاب است. اکنون من نمیدانم باید چکار کنم و هیچ برگه و مدرکی در حین دریافت تعهد به من داده نشده. در صورت ثبت نشدن تعهد، من نمیتوانم اثبات کنم در تاریخ مربوطه به وزراء مراجعه کرده ام. لطفا راهنمای بفرمایید من چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا مطلع شويد توقيف خودرو به چه لحاظ و از كدام مرجع مي باشد چون ممكن است طلبكارتون توقيف كرده باشه و اصلا ربطي به بي حجابي نداشته باشه
دوم اينكه اگر دستور قضايي در خصوص توقيف صادر شده ميتوانيد با مراجعه و نشون دادن مداركي كه عدم حضرتون در تهران رو ثابت ميكنه دستور ازادي خودرو رو بگيريد