مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فرد آلزایمر دار

سلام
من یک مادر بزرگ 82 ساله دارم که دچار آلزایمر هستند. ایشان و پسرانشان بصورت مشترک یک خانه دارند که یک و نیم دانگ از خانه بنام هر یک از این افراد است. حال فرزندان میخواهند خانه را فروخته و خانه مناسبتر و بدون پله برای ایشان تهیه کنند(امکان راه رفتن برای ایشان تقربا ناممکن است). وکالت نامه ای که قبلا پدرم از ایشان داشتند باطل شده و بدلیل شدت بیماری امکان گرفتن وکالت نامه وجود ندارد. در این مورد دقیقا چه باید کرد و مراحل کار چگونه است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای اینطور اشخاص باید قیم تعیین شود. قابل ذکر است فروش اموال قیم فرایند سخت و پیچیده تری دارد. اینکه قیم باید از دادستانی اجازه بگیرد.ملک کارشناشی شود و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه نمایید تا برای مادربزرگ قیم تعیین گردد
و بعد از انتخاب قیم ، قیم میتواند با موافقت و اجازه نماینده دادستان ، مال را به فروش برساند و مال دیگری جایگزین آن نماید و