مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مغازه تجاری توسط مستاجر

سلام حدود 13 سال است جایی مغازه دارم و قرارداد هر سال تنظیم کرده ام الان بعد از 13 سال موجر میگه تخلیه کن اما من نمیتونم تخلیه کنم چون در حال جمع آوری طلب های ناشی از فروش اجناس به مردم هستم الان تکلیف چیست و حق کسب و پیشه من و طلب هام چی میشه؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام طبق قانون موجر و مستاجر سال 76 حق کسب و پیشه در آن قانون معنی ندارد و حق و کسب و پیشه مربوط به قانون سال 56 می باشد لذا باید ملک را تخلیه و تحویل مالک بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حق کسب و پیشه به شما تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون حق کسب و پیشه شامل شما نمیشود
و شما باید مغازه را ‌تخلیه نمایید

و در صورت اقامه دادخواست تخلیه ، حکم تخلیه صادر خواهد شد و