مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه از فرد دارای آلزایمر

سلام
من یک مادربزرگ 82 ساله دارای آلزایمر دارم که دارای یک و نیم دانگ از یک خانه مشترک با فرزندانشان هستند. یکی از فرزندان وکالت نامه از ایشان داشت ولی تاریخ آن منقضی شده و بدلیل شدت بیماری امکان گرفتن وکالت نامه جدید وجود ندارد. متاسفانه بدلیل شدت بیماری و عدم توانایی در راه رفتن فرزندان تصمیم گرفتند تا خانه مشترک را فروخته و منزلی متناسب تر و بدون پله برای ایشان تهیه کنند. اما بدلیل این مشکل امکان انتقال سند وجود ندارد.
چگونه میتوان این مشکل را حل کرد و مراحل کار به چه صورت است؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام باید اول یک نفر به عنوان قیم ایشان به اداره سرپرستی دادسرا معرفی شود و پس از اخذ گواهی قیمومیت این کار را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا از طریق نماینده دادستان ، درخواست حجر ایشان و تعیین قیم نمایید و