مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

تورو خدا کمکم کنید شوهرم کتک میزنه سر چیزای الکی میخوام حرف بزنم نطر بدم میگه خفه شو با پا زد تو شکمم از درد به خودم میپیچم تورو خدا کمک کنید 5 ساله همش دعوا و جر و بحث دگ خسته شدم به‌خودم و خانوادم توهین و فحاشی میکنه میگه ولی تو باید در خدمت خانوادم باشی حق نداری کمتر از گل بگی بد دهن هس منو فقط جن ده صدا میزنه پیش همه توهین میکنه بهم ولی من حق ندارم چیزی بگم نه خرجی نه چیزی همش با حساب خودم تو رو خدا بگید باید چیکار کنم میترسم بزنه یه جایی ناقص شه یه مریص روانی هس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
نفقه و مهریه قابل مطالبه است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسر خود را راضی نمایید که به مشاور خانواده مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

چرا که شما توضیح نداده اید که الان قصد چه کاری را دارید طلاق شکایت کیفری ضرب و جرح و توهین ..
اما قانون از شما حمایت می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده بهتر است شما منزل مشترک را رها کنید و منزل پدرتان یا اقوام مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم عمدی و توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.
مهریه خود را نیز از طریق دفترخانه ای که عقد کردید مطالبه کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،بهتر آن است که از محیط خانه دور شوید و به منزل یکی از اقوام رفته واز ایشان شکایت ضرب و جرح و توهین انجام دهید تابتوانید عسر وحرج‌ خودرا ثابت کنید و از ایشان طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید یه پزشکی قانونی مراجعه کنید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی و فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک شکایت کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید صورتجلسه بشه و مدارک لازم برای توهین و تهدید رو بدست بیارید و اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم سریعا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیر و به محض وقوع خشونت با 110 تماس بگیرد و حتما صورتجلسه تهیه کن اگر نمیتونی با پلیس تماس بگیری برو کلانتری نامه معرفی پزشکی قانونی بگیر و سریعا گواهی اخذ کن و شکوائیه ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق تنظیم کن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یکبار شکایت کنید و رضایت هم ندهید تا مجازات شود دیگر تکرارنمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر زمانی ضرب و جرح کرد با پلیس تماس بگیرید بهتر است طوری تماس بگیرید که متوجه نشود و از تا خانه را ترک نکند.بعددازذتهیه گزارش پلیس طرح شکایت کنید و پزشکی قانونی بروید.و برای نفقه هم میتوانید شکایت کنید.بهتر است تماس تلفنی بگیرید تا با جزییات راهنمایی شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت توهین و افترا از وی شکایت کنید البته برای شکایت نیاز به ادله اثباتی مثل شهادت شهود و ...است در مورد ضرب و جرح عمدی هم بلافاصله با پلیس 110 تماس بگیرید صورتجلسه شود به پزشکی قانونی مراجعه و شکایت خود را از طریق دفترخدمات قضایی ثبت کنید تا زمانی که رویه شما سکوت در برابر ظلم است ایشان نیز رفتارش همین است.موفق باشید.