مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

کسی که زنش راطلاق داده ومهراورااعسارکرده که هر4ماه یک سکه بدهداماباگذشت 10سال او اقساطش رانداده وحالا که زندانی شده
اززندان خواهان اعسار دوباره شده وبه دروغ گفته که بیکاراست وتوانایی پرداخت نداردومیخواد شاهد بیاره که بگوینداو بیکاربوده درصورتی که درتاریخ 29/4/402 درشرکت... درسرکارساختمان سازی که مشغول کاربود جلب شد وبه دادگاه شهریارهدایت شد وازآنجابه زندان اراک منقل شد حالا میخوادازاراک شاهد دروغین بیارد که بیکاربوده درصورتی که ایشان ساکن اراک نیستنددرمحله ...شهریارساکن می باشند ممنون وسپاس گزارم لطفا رانمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شهود ایشان را ‌جرح نمایید

و مستندات و دلایل به دادگاه ارائه نمایید