مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن درآمد بعد از حکم محکومیت قطعی

اگر مردی درآمد شغل خود را به قصد فرار از پرداخت دین مخفی کند(مثلا در غالب کارت هدیه به او داده شود یا به حساب پدرش واریز شود) و در دعوی اعسار مهریه نامی از آنها آورده نشود،عمل او جرم است ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معامله به قصد فرار از دین جرم است و قابل پیگیری اگر بتوان اثبات کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله فرار از دیم تعقیب کیفری داره اما باید برای بازپرس اثبات بشه که از وظایف شاکی هستش که این موضوع رو اثبات کنه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معسر قلمداد کردن شخص محکوم علیه جرم است و قابل پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود طبق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی جرم است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر اثبات شود بله هم خود او و هم اشخاص دیگری که در معسر شدن او دخیل بوده اند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که بتوانید اثبات نماید فرار از دین است و مجازات دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا قبل از صدور حکم محکومیت قطعی فرار از دین محسوب نمی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود سوال شما جواب تک کلمه ای ندارد