مشاوره حقوقی رایگان - زوجه هستم. برای اعتراض برای اعسار از بابت شوهرم برای مهریه

سلام. درخواست مهریه کردم.شوهرم استشهاد محلی گرفته که چیزی نداره و درخواست اعسار کرده. شوهرم به ظاهر یعنی به طور سندی چیزی بنامش نیست. ماشین داره ک بنام خواهرشه. 4دانگ خانه ی پدریش به طوره دست نوشته بنامش ولی سند نزدن همینطوری شورای محلشون امضا کرده. هم ساخت و ساز میکنه هم مغازه کبابی داره البته اجاره کرده و هم کاشیکاره. ولی در جلسه دادگاه ک رفتیم گفته هیچی ندارم. از روزی ک درخواست مهریه کردم جلوی تمام کسب و کاریش رو گرفته ینی ساخت و سازشو ایست داده کبابی هم بیشتر بستس مغازش احتمالا تو این مدت حسابای بانکیشم ب نحوی یا انتقال داده یا خالی کرده. این آقا توان مالی داره ک مهریمو بده حداقل میتونه ماهی ی سکه بده . چطور میتوانم این رو ثابت کنم برای دادگاه. آیا اعسارش پذیرفته میشه چون مالی نداره آیا میتونم برای دادگاه لایحه بنویسم کمکم کنید که به حق و حقوقم زودتر برسم چون این آقا خیلی کاربلد و زرنگه و اصلا قصد پرداخت مهریه نداره و هرکاری میکنه که خسته شم مهریمو بیخیال شم تقاضای طلاق بدم. آیا همه ی این مطالب ک اینجا نوشتم میتونم تو لایحه بنویسم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شهود زوج را جرح نمایید
و دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اعسارش پذیرفته نشود باید مبلغ محکوم به را یکجا بپردازد و اگر اعسار پذیرفته شود حسب گردش مالی یک ساله و درآمد و با استعلام سه گانه تقسیط صورت میگیرد.شما در لایحه خود تمام موارد را با دقت و درخواست استعلام بنویسید تا بررسی شود.شهود ایشان را در جلسه رسیدگی جرح کنید و....