مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام
سی و دو ساله هستم مادر دو فرزند یک پسر یازده ساله و یه دختر چهار ساله
مهریه ی من هزار تا سکه است و همسرم اصرار داره که مهریه ام رو ببخشم
یه بار هم رفتم دنبالش منتها چون گفتن باید پدرم باشن و چون فوت شدن گفتن دو تا برادر باید بیان منم بهشون گفتم ولی چون درگیر یه مسایلی بودن، نیومدن و این موضوع عقب افتاد از اون موقع شش ماهی میگذره اما همسرم همچنان منو زیر فشار میزاره به قول خودش با این کار عشقت رو به من ثابت کن

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیر هستید نیازی به پدر و برادر ندارید هر تصمیمی بگیرید صائب است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
البته شما میتونی اینکار رو بکنید و نیازی به اشخاصی که گفتید ندارید ولی میتونید به شوهرتون بگید من نهصدو پنجاه تاش رو میبخشم و پنجاه تا از اون رو میزارم ببینم من که عشقم رو ثابت کردم به اندازه نهصدو پنجاه تا ، تو هم میتونی به اندازه 50 تا عشقت رو ثابت کنی ..؟