مشاوره حقوقی رایگان - سلام بابت فسخ نکاح جهت تدلیس در دیوان عالی کشور ابرام شد

حق بنده ضایع کردند به خدا دادگاه عادلانه نبوده در حق بنده فقط به این دلیل است که اهل سنندج هستم آریایی اصیل ماد میدیا تمامی پرونده ها که داشتم با نقشه قبلی و تبانی حق بنده را خوردند

این مدرک جدید بیماری اعصاب و روان زوجه که از بنده مخفی می کردند و بعد رای دیوان عالی کشور ابرام این مدارک دیر بدستم رسید آنهم ریاست بیمارستان این مدارک و به من داده است و آیا میتوانم که با این مدارک که زوجه قبل از نکاح دارای اعصاب و روان شدید است اعتراض کنم به رای دیوان عالی کشور

پیش وکیل معاضدتی دادگاه رفتم گفت استناد به ماده 427 قانون آیین دادرسی مدنی میتوانید خدمات قضایی رفتم گفت نه باید طبق ماده 472 یا 477 متن آیین دادرسی مدنی را بنویسید کدامشون صحیح است آیا میتوانم کیفری شکایت فسخ نکاح کنم جهت تدلیس چون حقوقی جواب نگرفتم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی صادر شده است ، می توانید به علت خلاف بین شرع تقاضای اعمال ماده 477 نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

نکاح قابل فسخ نیست البته بستگی به نوع بیماری اعصاب و روان و بستری شدن زوجه در بیمارستان اعصاب و روان دارد

اگر شما دلیل جدید داشته باشید شما میتوانید دادخواست اعاده دادرسی بر اساس بند ج ماده 474 اقامه نمایید
و