مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام بنده حق طلاق را به همسرم داده بودم و ایشان بابت تخلفی که بنده کردم اقدام به درخواست طلاق کردند ولی بنده هیچ یک از جلسات دادگاه را نرفتم و با توجه به داشتن حق طلاق دادگاه بعد از دو جلسه رای طلاق را صادر کردند به گفته همسرم دادگاه حضانت فرزند 4ساله را به (پدر) یعنی من داده است 1: چگونه میتوانم استعلام بگیرم که اصلا ایا طلاق انجام شده و صیغه طلاق عیر حضوری حوانده شده 2: از کجا متوجه بشم رای دادگاه در مورد حضانت بچه چه بوده است؟ تاکید میکنم من در هیچ یک از جلسات دادگاه شرکت نکردم و رای غیابی صادر شده است
ولی در سامانه ثنا برای من هیچ حکمی به عنوان رای نهایی دادگاه ثبت نشده
در کل میخوام بدونم رای دادگاه در مورد طلاق و حضانت فرزند چی بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه دادگاه مراجعه نمایید

و اگر فرزند بالاتر از 7 سال باشد حضانت فرزند به پدر داده خواهد شد