مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

باسلام. بنده راضی به فروش ملک پدری نشدم وجلوی مزایده را به جهت اینکه مهلت کارشناسی از6ماه گذشته بود را موقتا گرفتم تا ورثه به سهم حتی بیشترقانع شود ولی لجبازی میکنند و می‌خواهند بفروش برسانند ،سوال بنده این است آیا برای تجدید مزایده واریز پول کارشناس ،مهلت تعیین شده که مثلاً ده روز وقت دارید تا تقاضای کارشناسی بدهید یا خیر؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دستور فروش مال مشاع قطعی است ، فقط نسبت به انجام مزایده می توانید با دلایل اعتراض نمایید . اگر ابلاغ پرداخت هزینه کارشناس شده می بایست پرداخت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله باید هزینه کارشناسی پرداخت گردد