مشاوره حقوقی رایگان - لغو قرارداد شراکت پس از فوت شریک ( مالک ملک )

با سلام
شخصی در چند دهنه مغازه خود با افرادی بصورت شراکتی اجاره میدهد ، مبلغ اجاره بها بصورت بسیار ناچیز تعیین میکنند ولی ملک در عوض 50% بابت ملک از سود شریک میگردد . مالک بعد از 2سال شراکت فوت می کند و وراث مالک از شراکت رضایت ندارند .چون قرارداد 10 ساله است آیا وراث میتوانند این قرارداد را ابطال کنند ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قرارداد به طور صحیح و قانونی تنظیم شده است ، وراث می بایست به آن عمل نمایند، با فوت قرارداد ابطال نمی شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر
باید مفاد قرارداد بررسی گردد