مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی

سلام و خسته نباشید ماشین ما تو پارکینگ سندی خودمون توسط همسایه خط کشیده شده فیلم هم توسط دوربین ماشین ضبط شده ، حتی به صورت لفظی پذیرفت و گفت من داشتم دور ماشین شما را تمییز میکردم ،به صورت مکرر نیمه شب ها چراغ های پارکینگ را جهت ایجاد تخریب و جلوگیری از ضبط فیلم خاموش میکردن که تماما توسط دوربین ضبط شده. میخواستم بدونم مراحل شکایت به چه صورت است ؟ با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکوائیه تخریب عمدی خودرو را مطرح نمایید

و بعد باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارت مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهذیب عمدی به استناد اسناد و مدارک و دلایلی که در اختیار دارید را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید ‌‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه تخریب عمدی تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت شود

مهرزاد سلطانی

جناب آقای مهرزاد سلطانی :

سلام .لطفا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به جرم تخریب شکایت قانونی نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک اقدام به شکایت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش به کرات تکرار شده است. همانطور که قبلاً اشاره شد شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تخریب عمدی به استناد اسناد و مدارک و دلایلی که در اختیار دارید را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام. وقت بخیر.
ابتدا تنظیم شکوائیه و ثبت از طریق دفتر خدمات قضایی.
پرونده به کلانتری ارجاع میشه و میبایست ادله خود را ارائه نمایید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

به اتهام تخریب عمدی اموال ازش شاکی بشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکوائیه ثبت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مراجعه به دفتر خدمات قضایی وطرح شکوائیه باعنوان تخریب.دادخواست تامین دلیل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت را انجام دهید