مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت

بنده نگهبان شرکت تولیدی کلاف ولوله هستم عنوانی شغلی ده سال کارگر ساده. بقیه رانگهبان ارشدو متصدی حفاظت ردشده
همکاران قبلی که بازنشست شدند20سال وسخت وزیان اوربازنشست شدند
ولی الان شایعه شده کارگرساده. نگهبان سخت وزیان اورنیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که شما از طریق اداره کار مشخصا هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح بفرمائید و به شکل حضوری پیگیری قضیه باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که در گذشته اشاره شد لازم است که شما از طریق اداره کار مشخصاً هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح بفرمائید و به شکل حضوری پیگیری قضیه باشید تا سختی کار معلوم شود.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

از اداره تامین اجتماعی سوال بپرسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عنوان کارگر ساده جزو مشاغل سخت نیست