مشاوره حقوقی رایگان - تتو بدن و استخدام

سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز سال آخر تجربی ام قصد دارم روی قسمتی از بدنم تتو بزنم
زیر ترقوه ام هست جایی ک اصلا دید نداره فقط داخل حمام قابل روییته

می خواستم بدونم برای تحصیل ت دانشگاه پزشکی مشکل ساز میشه ؟
یا برای کار مشکلی در آینده پیش میاره ؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما مشگل ساز خواهد بود هم استخدام هم یربازی و هم گواهی نامه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
نکن عزیزم
نکن چنین با خودت

البته نبینن مهم نیست با این موضوع اگر متوجه نشوند رد نمی‌شود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان تحصیل مشکلی پیش نمیاد
در زمان استخدام یا اخذ مجوز اگر به هر دلیلی متوجه موضوع شوند برای شما مشکل پیش میاد.
از طرفی ممکن است در زمان سربازی و... نیز برای شما مشکل پیش میاد.

توجه داشته باشید در هر صورت شما بعداً از این کار خود پشیمان خواهید شد که ممکن است بعداً به دنبال پاک کردن آن با لیزر و... باشید .
بنابراین بهتر است این کار را نکنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یک توصیه بهتر است این عمل را به انجام نرسانید؛ چرا که تتو باعث مشکلاتی در آینده از لحاظ استخدامی ممکن است بشود و حتی مشکلات دیگر غیر از استخدام.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
اینکار را انجام ندهید چون احتمال مشکلساز بودن هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دوباره عنوان می‌شود که یک توصیه بهتر است این عمل را به انجام نرسانید؛ چرا که تتو باعث مشکلاتی در آینده از لحاظ استخدامی ممکن است بشود و حتی مشکلات دیگر غیر از استخدام.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اره نزنید زمان پذیرش شغلی کامل از شما تست و غیر گرفته میشه مشکل ساز میشه برات

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طبق قرارداد چنین چیزی توافق شود میتوانید درخواست کنید

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

با سلام
بهتر است از این کار خودداری نمایید امکان دارد در آینده با چالش مواجه شوید.