مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند

با سلام و خسته نباشید، من یک ملک دارای سند رسمی و تک‌ برگ خریداری کردم که به اسم یک خانم بود حالا برادر وی ادعا میکند که خانه برای مادرم بوده و مادرم سند را به اسم خواهرم زده و به هر دلیلی نباید سند را به اسم خواهرم میزد و دادخواست ابطال سند کرده است، میشه راهنمایی بفرمایید لطفا،

پاسخ ها :

مهشید خلیلی

سرکار خانم مهشید خلیلی :

با سلام ابتدا باید بطلان رابطه ی حقوقی مادر و دختر اثبات شده و سپس ابطال سند انجام شود. بنابراین آنچه ادعا شده اهمیت دارد و بدون بررسی امکان راهنمایی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند مالکیت فروشنده باطل گردد شما باید ملک را مسترد نمایبد

و بعد دادخواست مطالبه بهای معامله طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس و غرامات را به طرفیت فروشنده به
علت مستحق الغیر در آمدن مبیع اقامه نمایید
و ..

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا باید رابطه حقوقی مادر و دختر ابطال و سپس ابطال سند شما صورت بگیرد ، طرح دعوا به این شکل مسموع نمی باشد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
علی القاعده سند بنام هر شخصی باشد، از نظر قانونی مالک ملک شناخته میشود.
چنانچه شخصی مدعی ابطال انتقال به هر علت باشد مثلا صوری بودن انتقال باشد، میبابست در دادگاه ادعای خود را ثابت نماید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بصورت مشاوره تلفنی میشه راهنمایی کرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بستگی به مدارک طرفین دارد وبدون مشاهده مدارک امکان راهنمایی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در این دعوا ذی سمت نیستید و در حقیقت آن خانم فروشنده است که در قبال دلایل و مستنداتی که برادر وی می آورد در قالب دفاعیه به دفاع بپردازید . احتمالا هم اگر دلایل قوی و محکمه پسند داشته باشد اگر درخواست توقیف ملک بدهد ملک توقیف خواهد شد و نمی شود نقل و انتقالی صورت داد . فلذا توصیه می شود فعلا دست از خرید این ملک شبهه ناک بردارید مگر این که اطمینان دارید که برادر آن خانم دلایل محکم و قوی ندارد .

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود.با توجه به اینکه مادر (مالک قبلی )به صورت رسمی ملک را انتقال داده است و شما خانه را از مالک ثبتی و رسمی خریداری نموده‌اید،لذا طرح دعوی ابطال سند از سوی برادر،به سختی قابل پذیرش می باشد.نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . همان طور که در گذشته اشاره شد شما در این دعوا ذی سمت نیستید و در حقیقت آن خانم فروشنده است که در قبال دلایل و مستنداتی که برادر وی می آورد در قالب دفاعیه به دفاع بپردازید . احتمالا هم اگر دلایل قوی و محکمه پسند داشته باشد اگر درخواست توقیف ملک بدهد ملک توقیف خواهد شد و نمی شود نقل و انتقالی صورت داد . فلذا توصیه می شود فعلا دست از خرید این ملک شبهه ناک بردارید مگر این که اطمینان دارید که برادر آن خانم دلایل محکم و قوی ندارد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت ایشان نتیجه ای ندارد چون ذینفع نیست