مشاوره حقوقی رایگان - برسی نشدن مدارک توسط قاضی

با سلام خدمت همه ی وکلای محترم و با انصاف این سایت.
بنده در اولین جلسه دادگاه که ازم شکایت شده بود دعوی متقابل زدم، کلی فیش واریزی داشتم، مدرک و شاهد داشتم،قاضی همه رو نادیده گرفت و اصلا نذاشت حرف بزنم، و ظرف دوروز منو محکوم و رای منو ابطال کرد.چطور میتونم در تجدید نظر دوباره دفاعیه بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مستندات و مفاد
دادنامه صادره ، لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و تجدیدنظرخواهی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی اعتراض بزنید و مدارک خود را طی لایحه ای ارسال کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهتر است وکیل مدارک شما را بررسی و راهنمایی کند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید هرگونه دفاعی دارید در قالب تجدیدنظرخواهی به دادگاه تجدیدنظر ارسال کنید و باتوجه به اینکه در دادگاه تجدیدنظر قضات سه نفر هستند قطعا با دقت بیشتری رسیدگی خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
ظرف مهلت تجدید نظر خواهی کنید و مستندات را به دادگاه تجدید نظر ارائه نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

20 روز از تاریخ ابلاغ مهلت تجدیدنظرخواهی دارید لایحه خود را کامل ودقیق به همراه مدارک ومستندات تهیه وتجدیدنظرخواهی کنید