مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس فتوشاپ

سلام یک نفر عکس منو رو عکس مستهجن فتوشاپ کرده تو اینستا تهدیدم میکنه کجا شکایت کنم چیکار باید کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر الکترونیک قضایی بروید وطرح شکایت کنید و توجه کنید که:

اولین و بهترین راه ممکن برای مقابله با مجرم این است که به محض اطلاع از وقوع جرم به جای ایجاد جنجال و درگیری با فرد، سریعاً نسبت به شکایت از وی اقدام نمایید. چرا که در جرائم رایانه ای و جرائمی که در فضای مجازی رخ می دهند. احتمال پاک شدن شواهد بسیار زیاد است. در اینجا باید مدارک لازم برای اثبات این امر را ارائه نمایید و شما می توانید اقدامات صورت گرفته را در شبکه های اجتماعی و مواردی شبیه آن ضمیمه پرونده نمایید.

اگر امکان طرح شکایت با سرعت بسیار زیاد و بدون فوت وقت وجود ندارد. سعی کنید از طریق اسکرین شات گرفتن و راه های دیگر، شواهد مربوط به جرم را جمع آوری کنید. تا در صورت پاک کردن عکس ها و تصاویر باز هم بتوانید علیه فرد در دادگاه شکایت کیفری تنظیم نمایید. اگر مجرم را می شناسید می توانید در بخش متشاکی عنه نام او رادرج کنید. اما با توجه به اینکه امروزه ساخت پیج ها و اکانت های فیک به شدت افزایش یافته است. شاید نتوانید به صورت دقیق و با اطمینان کامل، فردی که می خواهید علیه او شکایت کنید را معرفی نمایید. پلیس فتا در این زمینه به شما کمک می کند تا ضمن شناسایی مجرم او را به مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی در خصوص مجازات سوء استفاده از عکس دیگران برساند.