مشاوره حقوقی رایگان - خرید ایمن ماشین تصادفی

راه حل خرید ایمن ماشین تصادفی چیست؟ من صافکارم و میخوام ماشین تصادفی بخرم درستش کنم. چطور مطمئن باشم که ماشینی که تصادف کرده شاکی نداره؟ یا اینکه اگر مقصر بوده تو تصادف کسی بعد از یک مدت شکایت نکنه برای افت قیمتی که ناشی از اون تصادف بوده. ماشین های تصادفی وکالتی خرید و فروش میشن و اکثرا دست دلال ها هستن. کمتر پیش میاد از خود مالک بخریم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تمام جزئیات و شروط را در مبایعه‌نامه ذکر نمایید و ضمانت اجرا تعیین کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برابر مقرارت، فروش خودروهای تصادفی و فرسوده‌ای که غیرقابل بازسازی بوده و از حیز انتفاع ساقط گردیده‌اند، به اوراقچیان باید با مجوز اوراقی صادره از راهنمایی و رانندگی صورت گیرد.

سارقان با استفاده از اسناد و پلاک خودروهای تصادفی روی خودروهای مسروقه و به کارگیری شیوه فنی در تغییر مشخصات خودروهای مسروقه به راحتی اقدام به فروش آن می‌نمایند.
سارقان و عاملان جرایم سرقت خودرو همانند کرکس به دنبال یافتن طعمه خود (خودروهای تصادفی) می‌باشند تا از اسناد و پلاک آنها روی خودروهای مسروقه استفاده کنند؟

4) آیا فکر کرده‌اید خریداران خودروهای تصادفی با خرید خودروی تصادفی و فرسوده شما چه اهدافی را دنبال می‌کنند؟

5) آیا می‌دانید با فروش خودروی تصادفی خود به افراد ناباب زمینه سرقت یک دستگاه خودروی همانند خودرو خود را فراهم می‌نمایید؟

6) آیا می‌دانید 90 درصد خودروهای مسروقه 20 سال اخیر که کشف نگردیده‌اند، با استفاده از اسناد و پلاک خودروهای تصادفی سند نمره شده‌اند؟

7) سارقان و عاملان جرم جهت خرید خودروهای تصادفی ممکن است با پیشنهاد مبالغ اغواکننده درصدد جلب موافقت شما در فروش خودروی تصادفی خود به آنان باشید، لذا هوشیارانه مراقب باشید اغفال اینگونه افراد نشوید.

8) عاملان جرایم سرقت خودرو حتی ممکن است از طریق درج آگهی در جراید در پی خرید خودروهای تصادفی باشند.

9) همکاری شما با نیروی انتظامی در زمینه پیشگیری از سرقت خودرو و ایجاد جامعه‌ای توام با امنیت و آسایش برای هموطنان عزیز موثر خواهد بود.