مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسط بانکی زندانی

باسلام
من ضامن دوستم شدم وام گرفته و اون الان به پنج سال حبس محکوم شدم آیا در زمانی که در زندان هستم باید قسط وام های بانکی پرداخت بشه یا بخاطر زندانی بودن متوقف تا زمانی که آزاد بشه؟
خانوادش در نبود خودش پول امرار معاش هم ندارند. بانک به عنوان ضامنین به ما فشار میاره که ضامن شدید پرداخت کنید یا نه؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

زندان شما ارتباطی به اقساط ندارد و باید پرداخت شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

متاسفانه باید بگم که ضامن باید پرداخت کنه و چنین قانونی نداریم که وام گیرنده تا وقتیکه زندان هست اقساط وامش تعطیل بشه و وقتی از زندان اومد پرداخت کنه .
اما وقتیکه ضامن پرداخت کرد میتونه از طریق قانونی برای مطالبه آن علیه وام گیرنده اقدام کنه و از اون مطالبه نماید .
.