مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

در اواسط شهریور ماه تلفنی بدون شماره و با شماره خصوصی با گوشی پدرم تماس گرفت مبنی بر این که ماشین شما در شب شهادت امام سجاد (ع) در میدان خواجو اصفهان اقدام به پخش موزیک با صدای بلند کرده و دارای سه سرنشین دختر بوده که همه آن ها کشف حجاب کرده بودند. فردای آن روز با وجود این که پدرم در بیمارستان بستری بود به کلانتری 15 در خیابان رودکی اصفهان مراجعه کردم و به پلیس امنیت اخلاقی ارجاع داده شدم. اظهار نامه ای مبنی بر شواهد موجود پر کردم و تصور کردم که کار تمام است. موضوع به دلیل جراحی سخت پدرم (روده) ( کولستومی) کمرنگ شد تا این که در تاریخ 10 مهر تصادفی در اتوبان میثمی داشتم. بعد از مراجعات فراوان برای ترخیص خودرو از پارکینگ و در مرحله گرفتن خلافی اتومبیل متوجه شدم که به دلیل امنیت اخلاقی امکان ترخیص خودرو نیست. با مراجعه مجدد به کلانتری 15 خیابان رودکی متوجه شدم که برای آزاد کردن خودرو در مرحله اول باید روز یکشنبه 28 مهرماه در دادگاه واقع در خیابان نیکبخت و شعبه 119 حاضر شوم و سپس همه دخترانی که مبادرت به کشف حجاب کرده بودند را معرفی کنم. از افسر تحقیق در مورد افراد داخل خودرو سوال کردم و افسر اظهار داشت که شخص گزارش دهنده نه راننده را دیده نه چهره دختران رو و فقط به ثبت پلاک بسنده کرده. به دادگاه مراجعه کردم و به دلیل تاخیر در حضور در دادگاه رای صادر شده بود. برای گرفتن رای به کلانتری مراجعه کردند و رای ارین قرار بود که باید افراد مونث را معرفی کنم. دوباره پرونده رو به داگاه ارجاع دادند. در مرتبه دوم اصلا اجازه ورود به محضر قاضی را ندادند و گفتند برای گرفتن دوباره به کلانتری مراجعه کنم. این بار قاضی دستور داده بود که دوربین های ساختمان بررسی شود. با مراجعه به مدیر ساختمان متوجه شدم که دوربین ها توانایی ضبط را فقط برای مدت 8 روز دارند. دوباره به کلانتری مراجعه کردم و گفتند که دوبار باید به دادگاه برم و قاضی رو مجاب کنم. ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایین.
در تاریخی که پلیس امنیت اخلاقی وقوع جرم را ثبت کرده بنده در خانه بودم. دوربین های پارکینگ ساختمان کاملا گواه این موضوع هستند. نکته دوم این است که خودرو بنده دارای یک دستگاه پخش قدیمی (نواری) است و اصلا بعضی از بلندگوها کار نمیکنند. سوم این که به دلیل بیماری پدرم ( پارکینسون، پیچش روده و کوتاه کردن روده، آلزایمر خفیف) حداقل در 8 ماه گذشته نیاز به مراقبت 24 ساعته داشته و بنده تنها فرزند ذکور ایشان هستم که میتواند کارهای ایشان را انجام دهد و در این 8 ماه به طور قطع حتی نزدیک آن مکان هم نشده ام. نکته چهارم این است که خانواده بنده خانواده مذهبی هستند. این اتفاق به منزله یک شوک بزرگ است و قطع به یقین ابروی من در حال خدشه دار شدن است. من هم در دانشگاه تدریس میکنم و هم در موسسات زبان مختلف. در شب شهادت امام سجاد در ساعت 8 به دلیل شرایط پدرم خونه بودم. تقاضا دارم در این مورد بررسی بیشتری صورت گیرد و مدارک مستدلی دال بر این که خودروی من در ان شب و در آنجا بوده ارایه شود.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید