مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

باسلام میخواستم بپرسم که آیا میشه بعداز ازدواج حق طلاق و حق حضانت فرزند رابه خانم داد درصورتی که قصد جدایی نداشته باشیم و هنوز فرزندی هم نداشته باشیم؟باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت در طلاق را می توانید بدهید ولی در مورد حضانت مسئله اختلافی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق طلاق برای مرد است می‌توانید وکالت در طلاق بدهید حضانت خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالت در اعمال حق طلاق امکان پذیر است
لکن نسبت به حضانت نیز امکان پذیر است
مگر فرد ذی نفع که حضانت به وی اعطا شده صلاحیت نداشته باشد در بحث حضانت ملاک مصلحت طفل است.... نه توافق طرفین.