مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام
بنده یک ماشین پژو وکالتی خریدم و بعد ب یکی از آشناهام وکالتی دادم ک بفروشه برام و تمام مدارک و اسناد رو هم بهش دادم ولی ماشین رو گرفت دیگع خبری ازش نشد
با توجه ب اینکه ماشین هنوز تعویض پلاک نشده و بینمون هیچ قولنامه ای هم نوشته نشده،بنده با چ عنوانی و چجوری میتوانم شکایت کنم؟
ممنون از راهنمایی های دقیقتون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهترین را ه حل طرح دعوی خیانت در امانت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حساب دوران وکالت را از ایشان بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع وکالت دارد
اگر بلاعزل نباشد امکان عزل وجود دارد
اگر بلاعزل نیز باشد راه حل های دیگری متصور است
حتی المقدور با یک وکیل دادگستری مشاوره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا جهت استرداد خودرو اظهارنامه ارسال کنید
اگر تحویل نداد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به متن سوال ، مالک اصلی شخص دیگری است و شما به صورت وکالتی و غیر رسمی مالک خودرو هستید‌ . ابتدا نسبت به اثبات مالکیت خویش اقدام کنید و سپس برای طرح شکایت اقدام کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد خودرو امانی دهید
و اگر باز هم نتیجه نداد تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان خیانت در امانت قابل شکایت است