مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه جعلی

سلام من سال 95 یه زمین سند دار به متراژ1200 متر خریداری کردم بعد چند سال زمینو فروختم الان تازه مشخص شده سند اول با قولنامه جعلی صادر شده الان چند دست سند فروخته شده میخواسم بدونم تکلیف من چی میشه

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام بعد از اینکه از شما شکایت شد شما مطابق قولنامه تون از ید ماقبل یا شکایت کنید یا در همون دعوا دادخواست جلب ثالث بدید و بهتر اون که با وکیل پیش برید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی در مقابل خریدار خود مسئول میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت شما در مقابل خریدار مسول هستیدو میتوانید از فروشنده خود شکایت کنبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در برابر خریداران ما بعد خودتان شما مسئولیت دارید و باید در صورت شکایت از شما اقدام به جلب ثالث ( فروشنده ای که زمین را از آن خریداری نموده اید ) کنید