مشاوره حقوقی رایگان - صدمه به خودرو

با سلام
خودروی من تو پارکینگ پارک بوده که ظاهراً یکی از آشنایان طبقه سوم ما میاد و شیشه ماشین من رو میشکونه
کل اتفاق رو همسایه ساختمون دیگه زن و شوهر هستن دیدند،که یک خانمی شیشه رو می‌شکنه بعد با روشن شدن چراغ های راه پله دیدن کدوم واحد رفته،الان اون همسایه میگ من اصلا خانمی ندارم و...
من الان از صاحب خونه می‌تونه شکایت کنم؟
اصلا فایده ای داره شکایت یا ن؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بله شکایت نمایید اما باید شاهد برای ادعای خود داشته باشید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

شکایت کنید شناسایی و تعقیب متهم از وظایف بازپرس است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اقدام به شکایت کرده و شهادت شهود را بعنوان مدرک ارائه کنید