مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن قیمت زمین فروخته شده مال للغیرکه خریدارهمسرم بود و فوت کرده

همسرم زمینی خرید که دادگاه تجدیدنظررای رابه نفع همسرم دادکه 159 میلیون باید بگیرد منتها قسطی نصف مبلغ اول وبقیه اش ماهی 5 میلیون تومان
خواسته پرونده رابرده شورای حل اختلاف که اعساردارم نمیتوانم
دوتاسوال
1-باتوجه به اینهاارسال وراثت میخواهد دوتاپسردارم ومادرهمسرم زنده است
2-باتوجه به اینکه همسرم 10 ماه بودبیماری صعب العلاج داشت ومن خیلی خرج کردم حتی قرض هم گرفتم. هزینه کفن ودفن ومراسم راهم پرداخت کردم
بااین تفاسیرمن چگونه می توانم ازپولی که وارث میگیرندازفروشنده زمین منم حقم رابگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

باید دادخواست به طرفیت ورثه اقامه نمایید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ابتدا دادخواست انحصار وراثت دهید و سپس با مدارک و. فاکتور هزینه ها مطالبه وجه دادخواست دهید و از مالی که به متوفی می رسد ان مال را توقیف نمایید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
اولا شما نیز سهم بر از شوهرتان هستید ، در ثانی ابتدا بایستی دیون متوفی ، یعنی هزینه هایی که برای ایشان انجام داده اید ، (البته با اثبات اینکه از پول شخصی خود این مخارج را نموده اید )به شما پرداخت گردد ، ثالثا میتوانید مهریه خود را اجرا بگذارید و بعد از تصفیه مهریه شما و دیون متوفی اموال به وراث خواهد رسید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره تلفني و شقوق و وضعيت مختلفي است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله باید درخواست وراثت ثبت شود
میتوانید از وراث مطالبه کنید در این خصوص باید دادخواست حقوقی ارائه کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید