مشاوره حقوقی رایگان - زمین مال للغیر تجدید نظر رای داده به نفع همسرم و زنم فوت کرده ارسال وراثت لازمه؟

سلام
همسربنده زمینی خرید1392 که مال للغیردراومده که ازفروشنده شکایت کردیم ودادگاه تجدیدنظررای به همسرم دادکه 159 میلیون بایدفروشنده بدهدکه 80 میلیون نقدوبقیه ماهیانه 5 میلیون بدهد حالاسوال؟
1-باتوجه به اینکه همسرم بعدرای تجدیدنظر به رحمت خدارفته دوتاپسردارم ومادرش درقیدحیات آیاارسال وراثت لازمه برایشورای حل اختلاف یانه؟
2-باتوجه بیماری حدود10 ماه وهزینه های سرسام اورسرطان من هزینه بیمارستان وهزینه کفن ودفن وهزینه مراسم راهم پرداخت کردم ایامی توانم ازپول زمینی که به وراث میرسدهزینه های منم بدهند اگرجواب بله هست. هزینه های مکتوب یازبانی هم میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا باید انحصار وراثت انجام بشود

خیر شما باید ابتدا شکایت نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

گواهی انحصار وراثت باید گرفته شود
هزینه های کفن و دفن باید از اموال متوفی داده شود
سوالات خود را یک بار ارسال کنید