مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا از بنگاه و شهود بدون حضور شخص

پدرم سهم الارث خود را به برادرش اجاره داده تا وقت فروش کل زمین. اما عموی بنده برگه ای را بعنوان فروش به پدرم در منزل و بدون حضور هیچ شخص باسوادی ارائه کرده و امضا گرفته و بعد برده و از یک بنگاه مهر کرده و از شهود غیر حاضر امضا گرفته. دادگاه حکم به کارشناسی داده. باید چکارکنم و به نطر شما چ حکمی صادر میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه سؤ استفاده از سفید امضا و جعل را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می شود که شکوائیه تحت عناوین مجرمانه سوء استفاده از سفید امضاء ، جعل و استفاده از سند مجعول را به استناد دلایل و مدارک موجود و همچنین نظریه کارشناسی ، در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است. همانطور که در گذشته اشاره شد پیشنهاد می‌شود که شکوائیه تحت عناوین مجرمانه سوء استفاده از سفید امضاء، جعل و استفاده از سند مجعول را به استناد دلایل و مدارک موجود و همچنین نظریه کارشناسی، در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه سوء‌استفاده از سفید امضا ، جعل و استفاده از سند مجعول تنظیم کنید
در خصوص دعاوی مربوطه باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید