مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای قانون خلع ید

سلام
داداشم از خانمش می‌خواهد جدا شود و خانمش تو ملکی که به نام مادرم هست زندگی می‌کند
بدلیل فحاشی و هتک حرمت و بی احترامی خرد کردن وسایل خواهان بیرون کردن ایشان از ملک مذکور می‌باشیم
باتوجه به شکایتی که از ایشان در دادسرا کردیم و در کلانتری تعهد دادند که مرتکب عملی نشوند ولی به آن اعتنایی نکردند و از آن سرباز زدند
جهت درخواست تقاضای خلع ید در اجرای وحدت رویه چه مراحل و کاری باید انجام بدیم
ممنون

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .اگه ملک مادرتون سند رسمی داره مبتونید درخواست خلع ید بدید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

مادرتان اگر سند مالکیت دارد میتواند خلع ید ایشان را بخواهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مادر شما مالک رسمی ملک مورد اشاره در متن سوال است بنابراین ایشان می‌توانند به استناد سند رسمی مالکیت که در اختیار دارند دادخواست به خواسته خلع ید را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست خلع ید تنظیم کرده و لایحه دفاعیه تخصصی ارائه نمایید